Intiimi rakkauskalenteri © parisuhteeseen
Intiimi rakkauskalenteri © parisuhteeseen
Intiimi rakkauskalenteri © parisuhteeseen
-30%

Intiimi rakkauskalenteri © parisuhteeseen

30 % alennus
13,93 € 19,90 €
sis. 24 % ALV
Ajaton intiimi rakkauskalenteri tarjoaa piristystä ja riemua parisuhteen arkeen. Seksi on parhaimmillaan yhteyttä toiseen, läheisyyttä ja rakkautta.

Seksuaaliterapeutin kehittämä Intiimi rakkauskalenteri © parisuhteeseen.

Seksi on iloa, avoimuutta ja itsensä tuntemista!

Intiimi rakkauskalenteri tarjoaa piristystä ja riemua parisuhteen arkeen. Se sisältää 12 tehtävää, joiden avulla pääset luomaan syvällisempää seksuaalista yhteyttä kumppaniisi ja opit ehkä itsestäsi sekä kumppanistasi jotakin uutta.

Seksi on parhaimmillaan yhteyttä toiseen, läheisyyttä ja rakkautta. Se on iloa, riemua ja suurenmoista nautintoa jota jokainen meistä voi harjoittaa ja harjoitella.

Tehtävien avulla saat esimerkiksi kuulla, mitä toiveita kumppanillasi seksin suhteen on, ja pääset kirjoittamaan hänelle seksikirjeen. Lähdette yhdessä kokeilemaan uudenlaisia intiimiyden tapoja, tutkimaan toistenne seksuaalisia mieltymyksiä ja haluja sekä määrittelemään mitä seksi teille on.

Vuoden jokaisella kuukaudella on oma tehtävänsä, mutta voit toteuttaa tehtävät myös omassa tahdissa. Niihin voit myös palata aina uudelleen ja uudelleen vuodesta toiseen.

Sinä itse luot seksisi ja yhdessä teette siitä teidän näköistä.

Intiimi rakkauskalenteri on tehty yhdessä seksuaaliterapeutin kanssa. Löydät kalenterista terapeutin suositukset kuinka kalenterin tehtäviä tulee käyttää. Intiimi rakkauskalenteri ei sisällä aktitehtäviä vaan johdattelee syvempiin vesiin kohti täydellistä tuntemusta puolisoa kohtaan. Intiimi kalenteri sopii kaikille sukupuoleen katsomatta!

Kalenteri on kokoa A5 ja postitetaan kirjeenä.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.