Love365 tarina, asiantuntijat

Meidän tarina

Ihanaa, kun olet löytänyt verkkokauppaamme. Verkkokauppamme on perustettu vuonna 2017 ja se syntyi tarpeesta saada piristystä lapsiperhearjen alle jääneeseen parisuhteeseen. Verkkokaupan alkuperäinen omistaja sai joulukalenterista idean tehdä rakkauskalenterin, joka sisältäisi pieniä iloa tuottavia tehtäviä parisuhteen arkeen.  Pienillä tehtävillä oli yllättävän iso muutos parisuhteeseen ja läheisyys lisääntyi. Kaverit innostivat jakamaan idean ja lopulta syntyi asiantuntijan kanssa yhteistyössä tehty Rakkauskalenteri ©. 

Tämän jälkeen syntyivät vielä asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä toteutetut perhe- intiimirakkaus- ja voimavarakalenterit ©. Näiden lisäksi valikoimasta löytyy ihania mielen hyvinvointia tukevia päiväkirjoja. Kalenterit ja päiväkirjat ovat voimavarakeskeistä tehtäväterapiaa, mutta oikeaa terapiaa ne eivät kuitenkaan korvaa. Tuotteiden avulla voi pysähtyä tärkeimpien asioiden äärelle ja lisätä hyvinvointia omassa elämässä ja ihmissuhteissa.  

Vuosien 2022-23 aikana verkkokauppa koki omistajavaihdoksen, mutta alkuperäinen idea hyvinvoinnin lisäämiseksi arkeen ja ihmissuhteisiin jatkuu edelleen. Aina kalenterityöskentely ei ole riittävää, joten tämän lisäksi me uudet omistajat tarjoamme myös terapiaa ja asiantuntija-apua mm. perheille ja parisuhteeseen. Alla voit tutustua meihin lisää! 

Rakkaudella, Mari ja Johanna 

 

Asiantuntijat


Johanna Puustinen, psykoterapeutti 

Olen pohjakoulutukseltani psykoterapeutti, sosiaalityöntekijä VTM ja seksuaalineuvoja. Työskentelen omalla toiminimellä psykoterapeuttina (tilaa uusille psykoterapia-asiakkaille ei tällä hetkellä ole), mutta tämän lisäksi tarjoan Love365 kautta voimavarakeskeistä lyhytterapiaa yksilöille ja parisuhdeneuvontaa. Tarjoan myös mm. Solmuja parisuhteessa 8 kerran neuvontaprosessia. Työskentelyssä painottuu tunne-, voimavara- ja myötätuntokeskeinen lähestymistapa. Työskentelyyn ei tarvitse lähetettä ja käynneistä ei jää merkintää. Tapaamiset toteutuvat vastaanotollani Hyvinkäällä tai etänä. Hinnat: 45min. 85€ (sis.alv.) tai 90 min. 120€ (sis.alv.) 

Ajan voit varata tai lisätietoja saat laitamalla sähköpostia osoitteeseen:

johanna.puustinen@love365.fi 

 Mari Rantanen, psykiatrinen sairaanhoitaja

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja (YAMK), edistyneen tason CBT-I unettomuusterapeutti (SUS) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeuttiopiskelija. Lisäksi olen suorittanut tunnekeskeisen pariterapian peruskurssin ja dialektisen käyttäytymisterapian perusteet.  Työskentelen päätyössäni psykiatrisena sairaanhoitajana Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiöllä (YTHS) ja toiminimelläni lyhytterapeuttiopiskelijana. Teen myös perhetyötä. Love365 kautta tarjoan parisuhdeohjausta. Työskentelen tunne- ja ratkaisukeskeisellä työotteella. Tapaamiset toteutuvat toimipisteissäni Helsingissä tai Vantaalla tai etänä. Hinnat: 90min 105€ (sis.alv.) tai 3x90min 290€ (sis.alv.) 

Ajanvaraus ja lisätietoja: 

mari.rantanen@love365.fi 0 tuotetta
  • Sivu 1 / 1